[VIDEO] Pogledajte reklamu protiv pobačaja koja je odbijena iz bizarnog razloga

Reklama se trebala prikazati na finalnom događaju američkog nogometa poznatog kao Super Bowl.

7.jpg
Autor
churchpop.com/laudato.hr/D.R.
Fotograf
youtube.com
Objavljeno:
 
02.02.2020 17:55

Televizijska kuća Fox odbila je prikazivati reklamnu kampanju udruge za zaštitu života Faces of Choice koja govori protiv pobačaja. Kako prenosi Church pop, reklama je odbijena jer su navodno svi termini za reklamiranje rasprodani.

Faces of Choice napravila je reklamu koja zagovara život, a u njoj sudjeluje četranest osoba koje su preživjele pobačaj. Reklama se trebala prikazati na finalnom događaju američkog nogometa poznatog kao Super Bowl.

- Fox je rekao da bi reklamu prihvatili da smo podnijeli zahtjev u studenom, ali smatram da je taj odgovor lažan. Reći da im je ponestalo prostora je izgovor koji se može opovrgnuti - rekla je osnivačica Faces of Choice Lyric Gillett, nadodavši da smatra njihovu odluku proračunatom.

Unatoč tome, Gillet je rekla da se njena udruga već okrenula suradnji za oglasni prostor za iduću godinu u nadi da će ovaj put poslati upit 'na vrijeme'.

Spornu reklamu možete pogledati ovdje:

 

Jeste li ovaj mjesec uplatitli za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!