[VIDEO] Snimka dječaka koji pjeva bratu s downovim sindromom obišla svijet

Njihovi roditelji odabrali su život, a sada je to nešto o čemu će se - pjevati!

1.jpg
Autor
aleteia.org/laudato.hr/D.R.
Fotograf
aleteia.org
Objavljeno:
 
16.01.2020 15:11

Nicole Powell iz američkog grada Cabota prošlog je tjedna objavila video zapis svog sina Raycea kako pjeva bratu Trippu. Nije ni slutila da će taj trenutak 'uspavanke' osvojiti milijune srca, piše Aleteia.

U videu, Rayce pjeva stihove pjesme „Deset tisuća sati“ Dan + Shaya i Justina Biebera, a uklapa se u ljubavnu priču koja se odvija u životima ove dragocjene obitelji. Priča je to o bratskoj ljubavi i roditeljima kojima su liječnici savjetovali da izvrše abortus nad djetetom koji ima Downov sindrom. Oni su umjesto toga odabrali život.

- Ljubav ne broji kromosome - kaže Nicole koja je pritom izjavila da je pjevanje način na koji se braća povezuju.

Video koji je na Facebooku objavljen prošlog tjedna, sada je pogledan više od milijun puta, a mudrost 'velikog' brata Raycea dostiže mase svojom porukom: Nismo li svi različiti?

- Potrebno je malo više vremena za učenje, malo više brige i ljubavi, ali nije li to ono što svijetu treba? - kazao je djetetov otac J.J. Grieves.

 

Jeste li ovaj mjesec uplatitli za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Istinito, lijepo i dobro