[VIDEO] Susreti u Riječi fra Ante Vučkovića i Blanke Vlašić u virutalnom obliku

Ove godine projekt je nastavljen u skladu s novonastalim prilikama.

10.jpg
Autor
laudato.hr/D.R.
Fotograf
screenshot
Objavljeno:
 
27.03.2020 17:05

Veliko oduševljenje u gradu Splitu izazvao je projekt udruge Teofil kada je prije godinu i pol dana organizirao tribine pod nazivom 'Susreti u Riječi'. Projekt je privukao mnoštvo ne samo zbog mogućnosti da se osoba susretne sa Božjom riječju, nego i zbog činjenice da su protagonisti bili atletičarka Blanka Vlašić i fra Ante Vučković.

Ove godine projekt je nastavljen u skladu s novonastalim prilikama. Naime, dosjetili su se da se novi Susreti u riječi održavaju virtualno na način da Blanka o pojedinoj temi razgovara sa fra Antom Vučkovićem. Cijeli razgovor potom se objavljuje na Youtube kanalu projekta.

Prvi virtualni susret najviše je govorio o potresu u Zagrebu i što kao vjernici možemo iščitati o tome. Teme ostalih dana bile su: duhovni život u izolaciji, ispovijed i oproštenje u izolaciji, patnji nevinih i pitanje Božje kazne, a danas je objavljen razgovor o euharistiji i obiteljskom životu. Sve teme možete pogledati OVDJE.

 

Jeste li ovaj mjesec uplatitli za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!