Ignacije

PONEDJELJAK
17:05
Ignacije

Pater Boris Jozić uređuje novu emisiju Laudato televizije. Iza imena 'Ignacije', koje nosi po velikom svecu, mistiku i utemeljitelju Družbe Isusove, stoji emisija koja će približiti lik i djelo sv. Ignacija Lojolskog. Njegova karizma oduševila je brojne mladiće da postanu isusovcima, pa tako i urednika i voditelja p. Jozića. Blago ignacijevske duhovnosti, proizašlo iz dubokog obraćeničkog žara i pomnog razlučivanja, dostupno je cijeloj Crkvi putem njegove knjižice 'Duhovne vježbe'. Tko je bio Injigo i kako je postao Sveti Ignacije, gledatelji će saznati u emisiji koja se od 25. travnja prikazuje svaki drugi ponedjeljak u programu Laudato TV-a.

Urednika i voditelja emisije p. Borisa Jozića šira javnost je upoznala na koncertu 'Progledaj srcem' u Areni Zagreb 2019. godine kada je njegov duhovni nagovor dirnuo 18 tisuća posjetitelja te dotiće i dalje brojna srca putem društvenih mreža kojima se dijeli njegovo iskustvo jednog Uskrsa i molitva.

05.07.2022. 17:10

U ovoj epizodi p. Boris Jozić upoznaje nas s osnutkom Družbe Isusove. Izbor svetog Ignacija za prvog vrhovnog poglavara nije bio iznenađenje, a Družba je postajala sve brojnija i brojnija. Naučit ćemo i kako postići ljubav prema tekstu iz 4.

06.06.2022. 21:05

U novoj epizodi emisije p. Boris Jozić govori o svečevom hodočašću u Svetu Zemlju. U djelu o Ignacijevskoj duhovnosti upoznajte pojmove razlikovanje duhova, utjeha i suhoća.

23.05.2022. 21:05

U novoj epizodi emisije o svetom Ignaciju p. Boris Jozić govori o svečevom hodočašću u Montserrat, svetištu iznad Barcelone. U djelu o Ignacijevskoj duhovnosti upoznajte što znače latinske riječi egzamen i magis.

09.05.2022. 21:05

U novoj epizodi emisije o svetom Ignaciju p. Boris Jozić govori o bitci kod Pamplone u kojoj je mladi Iñigo herojski branio tvrđavu pod opsadom Francuza. U djelu o Ignacijevskoj duhovnosti upoznajte što su to duhovne vježbe.

25.04.2022. 21:05

Pater Boris Jozić uređuje novu emisiju koja nosi ime po velikom svecu, mistiku i utemeljitelju Družbe Isusove. Pater će približiti lik i djelo sv. Ignacija Lojolskog i postulate ignacijevske duhovnosti.