Mame pitaju

SUBOTA
09:05
Mame pitaju

Emisija o roditeljstvu i kršćanskom odgoju

Kratki format u produkciji Salesiane daje odgovore na velika pitanja važna za roditeljstvo. U suradnji s mamama prikupljena su najčešća pitanja koja ih brinu. Što činiti kada se svekrva, majka ili prijateljica petlja u naš odgoj, koliko djecu izlagati društvenim mrežama, kako prepoznati prve znakove depresije kod djece, što kada se supružnici ne slažu oko vjerskog odgoja – neka su od pitanja na koja odgovaraju psihologinje i psihoterapetkinje Nikolina Essert, Ljubica Duspara i Sanda Smoljo-Dobrovoljski te svećenici vlč. Odilon Singbo i don Damir Stojić.

23.09.2023. 09:00

Koliko djecu i mlade izlagati društvenim mrežama i općenito internetu sve je češće pitanje među roditeljima.

16.09.2023. 09:05

Vjera i molitva počinju od obiteljskog doma. Emisija donosi odgovore na pitanja o tome što očekivati od djece za vrijeme molitve s obzirom na njihovu dob, kako se trebaju ponašati, moraju li uvijek mirno sjediti na kauču i koje je najbolje mjesto za molitvu.

09.09.2023. 09:05

Adolescentsko razdoblje jedno je od najzahtjevnijih i najtežih u odgoju. Emisija odgovara na pitanja o tome kako prepoznati apatiju kod djece i mladih i povučenost te kako ih razlikovati od depresije.