Superknjiga

03.04.2021. 09:15
Superknjiga
Nova crtana serija
03.04.2021. 09:15

One najmlađe sigurno će razveseliti vijest da će na Veliki četvrtak biti prikazana prva epizoda popularnog animiranog filma ‘Superknjiga’, kao i da će od Velike subote, 3. travnja 2021., pa svake sljedeće subote u redovitom vremenu od 9:15 sati, ovaj crtić moći gledati na Laudato televiziji.

‘Superknjiga’ je animirana serija u produkciji The Christian Broadcasting Networka (CBN-a), koji od 1981. oživljava Bibliju za najmlađe, koristeći najnoviju tehnologiju i dizajn. Svaka epizoda ‘Superknjige’ napravljena je s povijesnom točnošću, uz korištenje citata iz Biblije, kako bi djeci prenijela te neprolazne biblijske pouke u obliku koji će ih zainteresirati i oduševiti. ‘Superknjiga‘ poučava djecu vječnim moralnim istinama i životnim vrijednostima kroz zadivljujuće biblijske pustolovine dvoje djece koja putuju u daleku prošlost sa svojim prijateljem, robotom Gizmom.

Ova crtana serija do danas je prikazana u više od 100 zemalja te je prevedena na 46 jezika, a pogledalo ju je više od pola milijarde ljudi. Godine 2010. CBN je producirao novo izdanje serije s modernom tehnologijom u suradnji s međunarodno priznatim timom pisaca, producenata, dizajnera, glazbenika i animatora, čija dostignuća uključuju Disneyjeve crtiće: ‘Mulan’, ‘Kralj lavova’ i ‘Ljepotica i zvijer’.