Vrijeme s Isusom

Vrijeme s Isusom

Nova crtana serija u kojoj četvero djece - Christine, Eva, Joseph i Enrique, putuju u prošlost, u vrijeme Novog zavjeta. Tamo sudjeluju u događajima i prispodobama iz Evanđelja pri čemu uče molitve i nauk Katoličke crkve. Na programu je subotom prijepodne.

U svom programu Laudato TV nastavlja prikazivati uspješne formate 'Blagoslovljen tek' kojeg vodi Rafael Dropulić Rafo, 'Otvori spomenar' u kojemu Mirna Sigetić razgovara s poznatim javnim osobama, sportsku emisiju Dubravka Šimenca 'Dudo i prijatelji', emisiju o braku 'In Familia Dei', praktične savjete fra Jure Marčinkovića u emisiji 'Zlatni savjeti', 'More milosrđa' Daniela Voriha koji razgovara o osobnom iskustvu vjere svojih sugovornika, kao i vjerske emisije 'Novo srce' fra Ivana Matića, 'Odaziv' Diane Tikvić, 'Ne bojte se' p. Mije Nikića i dr. Laudato TV nastavlja jedini u Hrvatskoj izravno prenositi sva papina putovanja, opće audijencije pape Franje srijedom kroz emisiju 'Papa s nama', kao i 'Vijesti iz Svete zemlje' s tjednim pregledom novosti.

13.03.2024. 08:30

Christine, Eva, Enrique i Joseph svjedoče Isusovim kušnjama u pustinji. Sestra Lucia uči djecu molitvi sv. Mihovila, a otac Luis poziva djecu na male žrtve tijekom korizme.