"Advent s Marijinim obrocima – Radost se množi dijeljenjem"

"Advent s Marijinim obrocima – Radost se množi dijeljenjem"

Tko daruje, prima; tko traži, nalazi. Tijekom adventa svi tražimo način kako ispuniti srca svojih dragih. "Marijini obroci" pružaju nam priliku pokloniti nešto i onim najmanjima, kojima dar život znači.

 

Autor
Laudato / J.J.
Fotograf
Marijini obroci
Objavljeno:
 
29.11.2022 10:47

 

Postavite mjesto za svojim blagdanskim stolom za još jednog gosta, hraneći ga cijele školske godine donacijom od 132 kune.

''Marijini obroci'' i ove godine pokreću božićnu kampanju pod nazivom "Advent s Marijinim obrocima – Radost se množi dijeljenjem". Od 2. do 17. prosinca u infocentrima Marijinih obroka u Zagrebu i Slavonskom Brodu, svi podupiratelji i prijatelji Marijinih obroka moći će, uz prigodne aktivnosti, biti dio Adventa Marijinih obroka. Prigodne aktivnosti uključuju: kušanje kaše koja u programskim zemljama Marijinih obroka školarcima donosi nadu i radost; prikazivanje nadahnjujućih filmova s nekim novim, ali i nekim otprije poznatim pričama o obrocima, ljubavi i nadi koja mijenja živote; čitanje knjige; kviz; fotografiranje te mnogobrojna druženja. 

Također, kroz videa tijekom adventa poznate osobe iz društvenog života pomažu u širenju priče o Marijinim obrocima i podizanju svijesti o siromaštvu.

Gdje bolje ubrati radost negoli prilikom druženja s prijateljima, obitelji ili posebnom osobom pokraj drvca Marijinih obroka? Ukrasi na božićnom drvcu Marijinih obroka svake su godine izrađeni s posebno velikom pažnjom, a svaki posjetitelj moći će s drvca uzeti ukras kao uspomenu. Najmlađe će posebno veseliti Sajam igračaka za sv. Nikolu u infocentrima u Zagrebu i Slavonskom Brodu, gdje će podupiratelji moći odabrati igračku za svoje mališane i uz simboličnu donaciju osigurati jednom djetetu obrok u školi. 

Tko hrani drugoga, hrani i svoju dušu, zato će "Marijini obroci" tijekom adventskog vremena imati prigodna dnevna razmatranja koja će zainteresiranima pomoći pripremiti srca za Božić. A za sve one koji su u vječnoj potrazi za onom posebnom sitnicom koja izmamljuje osmijeh voljene osobe, tu su i prigodni pokloni Marijinih obroka koje možete pronaći na njihovoj mrežnoj stranici. 

Budite i vi dio Adventa s Marijinim obrocima i umnožite radost dijeljenjem s onim najmlađima i najpotrebitijima. 

''Marijini obroci Hrvatska'' dio su međunarodnog projekta koji svakodnevno pruža obrok djeci na mjestu obrazovanja u nekima od najsiromašnijih zajednica svijeta. Trenutačno osiguravaju obroke za više od 2,2 milijuna djece u 20 zemalja diljem Afrike, Azije, Latinske Amerike i Kariba. 132 kune dovoljne su da dijete tijekom cijele školske godine prima obrok u školi.
Za sve dodatne informacije javite se na info@marysmeals.hr ili na broj telefona 01 5509 250.

IBAN: HR7923600001102102666, SWIFT: ZABAHR2X 
Više o Marijinim obrocima saznajte na www.marysmeals.hr te na Facebook i Instagram stranici.

Fotogalerija

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Aktualno

Još iz rubrike: