Amorose predstavile svoj prvi album

Amorose predstavile svoj prvi album

U subotu 21. siječnja 2023. slavljenički bend ''Amorose'' predstavile su svoj prvi album pod nazivom "Gdje god zoveš" u izdanju Nove Eve. 

Autor
Laudato/F.P.
Fotograf
Josip Ninković
Objavljeno:
 
23.01.2023 15:36

 

Album naziva Gdje god zoveš, u izdanju Nove Eve, prvi je album slavljeničkog benda Amorose, predstavljen na zagrebačkom Svetom Duhu u subotu 21. siječnja u dvorani "Sveti Franjo". Bend koji čine Iva Smojver, Martina Pustički i Mateja Bunčić osnovan je 2015. godine, a otprije je poznat ne samo hrvatskoj već i međunarodnoj publici. Pjesme Blagoslov, Yeshua i Ti si Bog moj – uzdizala su tolika srca Bogu na brojnim slavljenjima i euharistijskim klanjanjima. 

cd

 

Od svojih početaka do danas Amorose su dio mnogobrojnih molitveno-evangelizacijskih susreta, večeri slavljenja i duhovnih obnova diljem Hrvatske i inozemstva te su dio Katoličke karizmatske obnove u Duhu Svetom. Od 2019. godine služe i u slavljeničkoj službi Evangelizacijske zajednice "Sveti Duh" (Duhovno-duhovite večeri). 

Album sadrži jedanaest pjesama koje su obilježile njihov put s Gospodinom u ovih sedam godina djelovanja te su dostpune na svim streaming platformama. 

Album u fizičkom obliku bit će dostupan svaki četvrtak nakon Duhovno-duhovitih večeri te putem online narudžbi na njihovim društvenim mrežama (InstagramuFacebooku i TikToku).

amorose

 

Fotogalerija

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Aktualno

Još iz rubrike: