Biskup Glasnović primio organizatore i predavače međunarodne konferencije o medicinskom profesionalizmu

Biskup Glasnović primio organizatore i predavače međunarodne konferencije o medicinskom profesionalizmu

Dubrovački biskup Roko Glasnović primio je u petak 4. lipnja u Biskupskom ordinarijatu u Dubrovniku organizatore i predavače dvodnevne međunarodne konferencije „Challenges of Medical Professionalism in Today's World“ (Izazovi medicinskog profesionalizma u današnjem svijetu)  koja se održava u Dubrovniku.

Autor
IKA/Laudato/M.P.
Fotograf
Angelina Tadić / Dubrovačka biskupija
Objavljeno:
 
04.10.2024 16:56

 

Među njima su bili kancelar Papinske akademije za život Renzo Pegoraro, član Akademije Mario Picozzi, predsjednik Hrvatskog katoličkog liječničkog društva Rok Čivljak i duhovnik Društva Ivan Bodrožić.

Na susretu se razgovaralo o glavnim izazovima s kojima se liječnici susreću u suvremenom svijetu kako u Hrvatskoj tako i u drugim zemljama.

Konferencija „Challenges of Medical Professionalism in Today’s World“ održava se 4. i 5. listopada u dvorani Ivana Pavla II. u Dubrovniku u organizaciji Hrvatskog katoličkog liječničkog društva i suradnji s Papinskom akademijom za život, Svjetskim liječničkim udruženjem, Medicinskim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu i Hrvatskom liječničkom komorom te pod pokroviteljstvom Dubrovačke biskupije.

 

kjjk

hjkhjk

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Aktualno

Još iz rubrike: