Božja pobjeda održala večer slavljenja

Božja pobjeda održala večer slavljenja

Dana 28. siječnja 2023. godine Molitvena zajednica ''Božja pobjeda'' održala je četvrtu večer slavljenja “Gore srca”.

Autor
BP/Laudato/F.P.
Fotograf
Božja Pobjeda
Objavljeno:
 
29.01.2023 11:10

 

Nakon što se tri godine zaredom večer slavljenja održavala u City Hotelu Plaza u Zagrebu, ovogodišnja večer slavljenja, nakon tri godine pauze, održana je u prepunoj maloj dvorani Doma sportova.

Oko 4000 ljudi, iz Hrvatske, Slovenije, Austrije, Njemačke i Bosne i Hercegovine, jednim je srcem u zajedništvu slavilo Gospodina iz sveg glasa. Sve je započelo videom koji je prikazom citata iz Svetog pisma objavio istinu: ''Tko je Isus Krist?'' Večer je, osim slavljenja Gospodina pjesmom, bila prožeta i snažnim molitvenim trenutcima. Na samom početku večeri bila je molitva predanja, zatim molitva za krštenje u Duhu Svetom, a posebno snažna bila je molitva za ozdravljenje, preko koje je Otac, vjerujemo mnoge dotaknuo i ozdravio.

Večer slavljenja jest slavljenje prožeto molitvom, u kojem tražimo susret sa živim Bogom. Tijekom večeri bilo je opipljivo osjetiti milost i snagu Duha Svetoga koja se razlila u srcima svih onih koji su došli.

Večer je zaključio don Damir Stojić, duhovnik zajednice ''Božja pobjeda''. Nakon što je zahvalio svima zazvao je blagoslov na sve okupljene, a nakon završnog blagoslova uslijedile su još četiri pjesme.
 

bp

Fotogalerija

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Aktualno

Još iz rubrike: