BOŽJA SLAVA BEND: Jedan od najdugovječnijih sastava duhovne glazbe izdao je svoj prvi album nakon 30 godina

BOŽJA SLAVA BEND: Jedan od najdugovječnijih sastava duhovne glazbe izdao je svoj prvi album nakon 30 godina

Album “Predivan Bog” može se kupiti u CD i USB izdanju u Laudato galerijama i mrežnoj trgovini Laudata.

Autor
Laudato
Fotograf
Laudato
Objavljeno:
 
02.05.2024 14:50

 

Jedan od najdugovječnijih sastava duhovne glazbe izdao je svoj prvi album nakon 30 godina pod nazivom “Predivan Bog” u produkciji diskografske kuće Laudato Music. Album sadrži jedanaest izvedbi pjesama uživo koje su nastale u studiju Laudato televizije u sklopu koncerta “Progledaj srcem online”.

Božja slava band nastao je u okrilju molitvene zajednice “Dobri Pastir” prije trideset godina u sklopu koje i danas djeluje, sudjelujući i animirajući slavljenja na molitvenim susretima, seminarima, duhovnim obnovama te mnogim koncertnim događajima poput najvećeg duhovno-glazbenog spektakla “Progledaj srcem” koji ove godine u Areni Zagreb 24. i 25. svibnja obilježava svoju desetu obljetnicu. Na ovom događaju također će nastupiti ovaj sastav.

Ime Božja slava benda proizišlo je iz njihove prvotne želje da sve što čine bude na Božju slavu te da svjedoče Njegovu ljubav prema svakom čovjeku. Njihovo je poslanje, kako kažu, izvoditi pjesme koje nisu samo lijepa glazba ugodna za slušanje ili pjevanje, već da njihova poruka stigne do srdaca, kako bi se svi oni koji ih slušaju, pa i oni koji ih izvode, još više približili Kristu i slijedili ga.

“Osvrnuvši se na višegodišnje služenje i iskustvo života s Bogom, možemo samo hvaliti Njega koji nas je pozvao i izabrao te vodio i mijenjao na tom putu. Zahvalni smo na Zajednici Dobri Pastir koja je izvor, duhovno vodstvo i molitvena pozadina ovog benda, kao i svima onima koji su bezbroj puta tijekom ovih godina, volontirajući sate i sate, služili Gospodinu, svirali, pjevali i slavili zajedno s nama, te Laudato Musicu na ovom zajedničkom projektu. Želja nam je ovim pjesmama poručiti svima ono što i samo ime albuma kaže, a to je koliko je naš Bog predivan Bog”, rekla je Marina Matošević, pjevačica BSB-a.

Luka Kotlar, glazbeni urednik Laudato Musica, predstavio je ovaj značajan live album.

“Suradnja s Božja slava bendom traje već dugi niz godina, od njihova nastupa na prvom ‘Progledaj srcem’ koncertu 2014. godine sve do ostalih projekata i događanja. Veoma nam je drago da je ovaj album, koji su strpljivo, s pouzdanjem i velikim veseljem stvarali, nastao baš u Laudato Musicu. Vjerujem da će svi oni koji će ove pjesme slušati preko njih vidjeti kako je predivan Bog.”

Album “Predivan Bog” može se kupiti u CD i USB izdanju u Laudato galerijama i mrežnoj trgovini Laudata, a dostupan je za slušanje na svim glazbenim streaming servisima.

 

Fotogalerija

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Aktualno

Još iz rubrike: