Chef Hrvoje Kroflin kuha na Laudato TV-u

Chef Hrvoje Kroflin kuha na Laudato TV-u

Nova kulinarska emisija na TV sceni: ''Svi za stol'', u kojoj priznati chef Hrvoje Kroflin poznate okuse slaže u novo ruho.

Autor
Laudato/V.C.V./F.P.
Fotograf
Laudato
Objavljeno:
 
13.12.2021 13:15

 

Vrhunsku gastronomiju selimo u domaće kuhinje, a ''fine dining'' za obiteljski stol, uz moderatoricu Karmelu Vukov-Colić, sommeliera Gabrijela Marića i poznate goste iz javnog života. Objedinjujemo pripremu, serviranje i druženje, i samo mi pozivamo: ''Svi za stol!''

''Svi za stol'', gastroemisija, 40', produkcija: Laudato TV, četvrtkom u 21:05 sati, od 23. prosinca.

Nova kulinarska emisija Laudato TV-a na male ekrane dovodi priznatog chefa Hrvoja Kroflina, voditelja jednog od ponajboljih restorana u Hrvatskoj, ''ManO2''. Počeo je kuhati sa samo šesnaest godina, slovio je kao najmlađa kulinarska senzacija, stažirao u ponajboljim talijanskim restoranima u Londonu te gostovao u hrvatskom ''Masterchefu''. Iako mlad godinama, bogatog je gastrostaža; skroman, samozatajan i pun znanja koje je spreman podijeliti s hrvatskim gledateljima.

Mnoštvo je različitih ukusa i kulinarskih stilova u hrvatskoj gastronomiji, ali oko jednoga je postignut konsenzus– naša zemlja obiluje kvalitetnim namirnicima. Emisija ''Svi za stol'' ističe ovu prednost te hrvatskim obiteljima pokazuje kako iz njih izvući najbolje. Uz moderatoricu Karmelu Vukov-Colić i poznate goste iz javnog života, ove delicije iz vrhunske kuhinje prenosimo za svečani stol. Prvi put u domaćoj gastroemisiji idemo dalje te učimo i podsjećamo na kulturu posluživanja i objedovanja, uz isticanje radosti koja se budi kad svi zajedno sjednemo za stol. Tamo nas čeka šarmantni sommelier Gabrijel Marić.

Neka nam moderna priprema poznatih jela učini odrezak slasnim, ribu sočnom, krumpir pikantnim, a vina okrepom! Ekipa emisije ''Svi za stol'' nudi nadahnuće koje možemo prenijeti u vlastitu kuhinju i dom. Ne zaboravite pozvati i prijatelje! Nama već u prvim emisijama dolaze dragi gosti: Ivana Husar Mlinac, Goran Kovačić, Željko Krušlin Kruška i dr. Imamo i specijalnu emisiju za Božić!

 

Fotogalerija

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Aktualno

Još iz rubrike: