Don Ivan Terze: 'Knjižnica 'Don Bosco' novo je sredstvo u navještaju Božje riječi'

Don Ivan Terze: 'Knjižnica 'Don Bosco' novo je sredstvo u navještaju Božje riječi'

Knjižnica će biti otvorena za sve župljane i mlade koji će ju moći koristiti za učenje, čitanje i razne susrete.

Autor
Splitsko-makarska nadbiskupija/Laudato/M.D.
Fotograf
salezijanci-split.com/smn.hr
Objavljeno:
 
24.01.2021 17:41

 

Splitski su salezijanci uz pomoć marljivih župljana i nakladne kuće 'Salesiana' uredili novu knjižnicu 'Don Bosco', koja se nalazi u donjim prostorijama oratorija na splitskom Kmanu, izvijestila je Splitsko-makarska nadbiskupija.

Na blagdan sv. Franje Saleškog i u Nedjelju Božje riječi, novu župnu knjižnicu 'Don Bosco' blagoslovio je don Mihovil Kurkut, direktor nakladne kuće 'Salesiana'. Knjižnica će biti otvorena za sve župljane i mlade koji će ju moći koristiti za učenje, čitanje i razne susrete.

– Prije godinu i pol otvorili smo 'Radiooratorij Kman' i nakon toga išli smo dalje u jednu od najjačih salezijanskih karakteristika, a to su društvene komunikacije. Vjerujemo da je ova knjižnica 'Don Bosco' još jedno sredstvo u evangelizaciji i navještaju Božje riječi. Prije tri mjeseca zajedno s nakladnom kućom 'Salesiana' krenuli smo u realizaciju ovoga projekta kako bismo ga pripremili na korištenje mladima, osobito našim studentima koji ovdje provode svoje dane, koji uče, ali i svim našim župljanima i onima koji to nisu, a koji će ovdje moći pronaći i posuditi dobru knjigu i tako nahraniti svoju dušu duhovnim sadržajem – kazao je župnik, don Ivan Terze.

 

Fotogalerija

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Aktualno

Još iz rubrike: