EWTN-ova Konferencija o Svjetskom danu mladih

EWTN-ova Konferencija o Svjetskom danu mladih

Laudato TV i EWTN dogovorili zajednički projekt prijenosa uživo.

Autor
Laudato/V.C.V./F.P.
Fotograf
Laudato
Objavljeno:
 
24.03.2023 13:33

 

U tijeku je Konferencija o Svjetskom danu mladih koja se u organizaciji EWTN-a održava u Rimu. Predstavnici katoličkih televizija na konferenciji dogovaraju detalje prijenosa susreta mladih s papom Franjom, koji će se održati u kolovozu u glavnom gradu Portugala. Na konferenciji u Rimu sudjeluje 16 predstavnika televizija iz sedam zemalja – SAD-a, Italije, Njemačke, Norveške, Švedske, Danske, Mađarske i Hrvatske. Na međunarodnoj konferenciji Laudato TV predstavlja direktorica i glavna urednica Ksenija Abramović.

Dogovoren je prvi zajednički projekt ove hrvatske obiteljske televizije s globalnom američkom TV mrežom EWTN u sklopu kojega će se producirati prijenos uživo iz Lisabona i posebne emisije tijekom šest dana trajanja Svjetskog dana mladih 2023.

Podsjetimo, Svjetski dan mladih susret je mladih iz cijeloga svijeta s Papom. Ove godine održavat će se od 1. do 6. kolovoza. Bdjenje s Papom bit će u subotu 5. kolovoza, a završno euharistijsko slavlje 6. kolovoza. Ostala događanja u tjednu su sveta Misa otvorenja, ceremonija dobrodošlice, križni put, bdjenje i misijska sv. Misa. Susret mladih poticaj je vjeri, nadi i ljubavi cijele zajednice zemlje domaćina. Također nastoji promicati mir, jedinstvo i bratstvo među ljudima i nacijama diljem svijeta.

ewtn

ewtn

Fotogalerija

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Aktualno

Još iz rubrike: