Film ''Zvuk slobode'' od 31. kolovoza dolazi u kina

Film ''Zvuk slobode'' od 31. kolovoza dolazi u kina

Film s Jimom Caviezelom o kojemu svi govore nastao je prema istinitoj priči i dolazi ovog mjeseca u hrvatska kina.

Autor
Laudato/V.C.V.
Fotograf
Laudato
Objavljeno:
 
31.08.2023 20:00

 

Zvuk slobode je film temeljen na nevjerojatnoj istinitoj priči koja razotkriva tamu trgovine djecom. Federalni agent spašava dječaka od trgovaca ljudima, ali njegova sestra ostaje zarobljena. On se upušta u opasnu misiju, riskirajući svoj život kako bi ju oslobodio od sudbine gore od smrti.

Svrha ovog filma je staviti svjetlo na globalni pokret za okončanje trgovine maloljetnicima putem uspješne distribucije filma širom svijeta.

"Zvuk slobode", nastao u produkciji kompanije Angel Studios, nametnuo se u američkim kinima kao ravnopravan takmac velikim "mainstream" blockbusterima s logoom holivudskih giganata. Ovaj moćan film dosad je zaradio više od 177 milijuna dolara i osvojio publiku diljem Amerike te polako kreće osvajati svjetska kina. "Zvuk slobode" bit će premijerno prikazan u našim kinima od 31. kolovoza 2023. u distribuciji Blitz filma.

S glumačkom zvijezdom Jimom Caviezelom u glavnoj ulozi (''Pasija''), redateljem Alejandrom Monteverdeom te originalnom glazbom, ovaj film učinio je sve kako bi realnost trgovine djecom prikazao na način koji dosad nije viđen. Stručno produciran i odglumljen, "Zvuk slobode" ima misiju veću od života: potaknuti pokret za okončanje trgovine djecom jednom zauvijek.

Širenje globalne svijesti o strašnim stvarnostima trgovine djecom ne može se ostvariti bez pričanja priča poput ove. Pripovjedači su promicatelji promjena."Vjerujem da kao društvo trebamo biti svjesni strahota trgovine djecom, i moj poziv je bio upotrijebiti moć kinematografije kako bismo unijeli svjetlo, poeziju i nadu u tu najtamniju stranu ljudskosti, i sve to umotati u nevjerojatnu, svjetski mijenjajuću odiseju jednog čovjeka'', izjavio je redatelj filma Alejandro Monteverde prilikom premijere.

 

Zašto treba pogledati film "Zvuk slobode":

1.      "Zvuk slobode" temelji se na nevjerojatnoj istinitoj priči o agentu vlade SAD-a koji napušta svoj posao kako bi život posvetio spašavanju djece od globalnih trgovaca djecom.

2.      Film ima ocjenu 99 % Audience score na stranici Rotten tomatoes za prikupljanje recenzija.

3.      Jim Caviezel, najpoznatiji po ulozi Isusa Krista u filmu ''Pasija'' Mela Gibsona igra glavnu ulogu, agenta Tima Ballarda.

4.      "Zvuk slobode" je prvi nezavisni film nakon pandemije koji je prešao granicu od 100 milijuna dolara na američkom tržištu.

5.      Svrha ovog filma je staviti svjetlo na globalni pokret za okončanje trgovine maloljetnicima putem uspješne distribucije filma širom svijeta.

VIDEO pogledajte OVDJE

JIM CAVIEZEL

 

 

Fotogalerija

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Aktualno

Još iz rubrike: