Fra Massimo Fusarelli u Međugorju: ''Hvala vam za vaše svjedočanstvo vjere i molitve''

Fra Massimo Fusarelli u Međugorju: ''Hvala vam za vaše svjedočanstvo vjere i molitve''

Generalni ministar Reda manje braće, fra Massimo Fusarelli, predslavio je Misu u Međugorju na Madifestu.

Autor
Laudato/J.B.
Fotograf
Radiopostaja Mir Međugorje
Objavljeno:
 
03.08.2022 08:02

 

Jučer je, drugog dana Mladifesta (2. kolovoza 2022. godine) na blagdan Blažene Djevice Marije od Anđela središnje večernje misno slavlje predslavio generalni ministar Reda manje braće, fra Massimo Fusarelli, uz koncelebraciju 550 nadbiskupa, biskupa i svećenika, piše Radiopostaja Mir Međugorje.

Prije Mise, kao i svaku večer, molila se krunica, a fra Massimo Fusarelli kazao je kako je s radošću i iznenađenjem prihvatio poziv mons. Alde Cavallija da bude u Međugorju.

– Nisam mogao zamisliti, a da ne vidim vlastitim očima, jedan ovakav spektakl, prizor mnoštva, vjere i molitve. Znak je to da Gospodin Isus još uvijek zna fascinirati mlade i pozvati ih na susret s Njim, na vjeru, slijediti ga cijelim svojim životom, dragi mladi, koji je pun iščekivanja za budućnost, čak i u ovom vremenu za koje se čini da nam krade budućnost – kazao je fra Massimo Fusarelli.

Zahvalio je svima za svjedočanstvo vjere i molitve.

– Gospodin je sigurno zadovoljan. Djevica Marija kliče, a vjerujem i da je sveti Franjo sretan i prisutan ovdje i pomaže svima da se vrata prema nebu lakše otvore – zaključio fra Massimo Fusarelli svoju propovijed koju možete pročitati OVDJE.

 

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Aktualno

Još iz rubrike: