''Futsal Cup sv. Josipa – in memoriam Matija Capar''

''Futsal Cup sv. Josipa – in memoriam Matija Capar''

U emisiji "Izdvojeno" gostovali su organizatori "Futsal Cupa sv. Josipa – in memoriam Matija Capar".

Autor
Laudato/L.J.
Fotograf
Laudato/G.O.
Objavljeno:
 
20.05.2022 20:50

 

Uoči održavanja 12. "Futsal Cupa sv. Josipa", koji od tragične smrti organizatora i sudionika nosi dodatak "in memoriam Matija Capar", u emisiji "Izdvojeno" gostovali su Josip Štivičić i Luka Krešimir Stipić iz organizacije. Govorili su o tome kako je sve započelo, o promjenama koje su uvodili kroz godine i tragediji koja je zatekla njihova organizatora i sudionika Matiju Capara.

 Matija Capar bio je odličan prijatelj, za poželjeti. On je stvarno bio teška pozitiva od čovjeka. Taj čovjek je bio vedrog duha, nasmijan i kao stariji brat. Nikad nije zaboravio malog čovjeka i svoje društvo – opisali su Josip i Luka svog bivšeg organizatora.

Pehar "Futsal Cupa" od 20 kilograma ručno je rađen u čast Matiji. Devet mjeseci truda uloženo je kako bi pehar dobio impozantan izgled kakav ima danas. Luka je, uz dogovor s Josipom, unio razne motive u izgled pehara. O turniru i atmosferi, poznatim futsal-ličnostima, pravilima i kažnjavanju psovki, također je bilo riječi. Organizatori su razjasnili sve nedoumice te otkrili detalje o humanitarnoj akciji koju provode ove godine na turniru.
Pogledajte cijelu emisiju i doznajte više o ovoj temi.

Pehar
 

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Aktualno

Još iz rubrike: