Hrvatsko nadzemlje najavljuje posljednji susret mladih grada Splita u ovoj akademskoj godini pod nazivom "Mlakost"

Hrvatsko nadzemlje najavljuje posljednji susret mladih grada Splita u ovoj akademskoj godini pod nazivom "Mlakost"

U srijedu 19. lipnja 2024. Hrvatsko nadzemlje održat će posljednji susret u ovoj akademskoj godini pod nazivom "Mlakost".

Autor
Ured za pastoral mladih SMN/LAUDATO/M.P.
Fotograf
Ured za pastoral mladih SMN
Objavljeno:
 
12.06.2024 09:18

U ovom mjesecu moći ćete pronaći odgovore na pitanja: zašto je mlakost loša? Zar nismo stvoreni da gorimo, a ne da dimimo? Zašto su mladi mlaki? Kako ih motivirati? Na ova i na brojna druga pitanja odgovore će dati veliki humanitarac i član Družbe Misionara Krvi Kristove, pater Stjepan Ivan Horvat.

Program će se održati u Velikoj dvorani Nadbiskupskog sjemeništa u Splitu s početkom u 20:30 (Ulica Zrinsko Frankopanska 19, Split). Budući da se radi o jako važnoj i intrigantnoj temi, vjerujemo da će biti jako poučno i zanimljivo.

Na susretu će biti prikazani i dramski uradci iz radionice Hrvatskoga nadzemlja, a za glazbenu animaciju susreta zadužen je bend Frame Tomislavgrad. Nakon susreta bit će organiziran prigodan domjenak.

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Najave događaja

Još iz rubrike: