Kako nam blaženi Stepinac pomaže u bračnom i roditeljskom pozivu?

Kako nam blaženi Stepinac pomaže u bračnom i roditeljskom pozivu?

E-Obiteljska škola bračne komunikacije i roditeljskih kompetencija – razvoj socijalnih usluga putem mobilnih aplikacija.

Autor
Laudato/D.T.
Fotograf
Laudato
Objavljeno:
 
14.01.2021 18:00

 

Udruga za promicanje obiteljskih vrijednosti – 'Blaženi Alojzije Stepinac' – pokrenula je 2020. godine projekt 'E-Obiteljska škola bračne komunikacije i roditeljskih kompetencija – razvoj socijalnih usluga putem mobilnih aplikacija', s ciljem kvalitetnije priprave za brak i povećanja znanja i vještina bračnih parova i roditelja potrebnih za suočavanje s brojnim izazovima bračnog i obiteljskog života.

Razvijena je besplatna mobilna aplikacija 'Lojzek', u kojoj korisnici mogu sudjelovati u edukacijama o raznim temama.

Upravo o ovome govorimo u emisiji 'Izdvojeno', u kojoj gostuje Krešimir Miletić, predsjednik udruge za promicanje obiteljskih vrijednosti – 'Blaženi Alojzije Stepinac'. Uz njega se u emisiju uključuju i fra Josip Petonjić, koji svakodnevno sastavlja dnevna razmatranja 'Riječ dana', koja se mogu pronaći u aplikaciji, te psihologinja Martina Vrbat Milas, autorica edukacija 'Mali tečaj komunikacije'.

Urednik i voditelj: Josip Bartulić. Budite s nama od 20 sati. 

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Aktualno

Još iz rubrike: