Jim Caviezel stigao u Zagreb

Jim Caviezel stigao u Zagreb

Uoči molitvenog dana sastao se s djelatnicima Laudato TV-a.

Autor
Laudato/V.C.V./G.O.
Fotograf
Laudato/Andrej Bunić
Objavljeno:
 
26.05.2023 19:08

 

Američki glumac Jim Caviezel stigao je u Hrvatsku, gdje sutra u Areni Zagreb gostuje na velikom molitvenom danu Progledaj srcem! Neka vatra siđe! Dan prije svoga izlaganja, kada će u glavnom programu pred 17 000 posjetitelja imati svjedočanstvo vjere, posjetio je sjedište Laudato televizije koja je organizator događaja. U kratkom susretu s djelatnicima i gostima fotografirao se i pozdravio sa svakim prisutnim te primio darove za uspomenu. Među njima je i raspelo za koje je u jednom dirljivom trenutku zamolio fra Ivana Matića da ga blagoslovi.

Iako je bilo predviđeno kratko trajanje susreta, američki glumac, najpoznatiji po ulozi Isusa u filmu Pasija Mela Gibsona, u pratnji supruge Keri, uz pjesmu i dobru atmosferu među okupljenima zadržao se duže. Istaknuo je kako se u prostoru ove obiteljske televizije osjeća ugodno te da je među ljudima prisutno jedno posebno radosno ozračje. Caviezel sutra gostuje na velikom molitvenom danu, gdje će u programu koji uključuje nagovore duhovnika, molitvu i slavljenje, održati i svoje izlaganje pred prepunom Arenom Zagreb.

JIM_1JIM_2

 

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Aktualno

Još iz rubrike: