Krenule prijave za najveći volonterski projekt u Hrvatskoj

Krenule prijave za najveći volonterski projekt u Hrvatskoj

Solidarnost, kreativnost, marljivost, požrtvovnost, samo su neke od osobina volontera, koje se za ovaj projekt traže.

Autor
Laudato/D.R.
Fotograf
72sata.hr
Objavljeno:
 
15.09.2020 19:05

 

Krenule su prijave za volonterski projekt '72 sata bez kompromisa', koji će se održati od 15. do 18. listopada. Najveći volonterski projekt u Hrvatskoj održat će se u 14 gradova i jednoj općini, a uključivat će 350 volonterskih akcija. 

Solidarnost, kreativnost, marljivost, požrtvovnost, samo su neke od osobina volontera, koje se za ovaj projekt traže. Odvaži se, prijavi se i budi promjena! Organizatori naglašavaju da se osoba može prijaviti samostalno ili u u skupini od 3 do 5 članova. Jedini uvjet jest da osoba koja kreira skupinu bude punoljetna. Projekt '72 sata bez kompromisa' ove godine od 15. do 18. listopada.

– Za mjesec dana, 15. listopada, kreće najveća volonterska pustolovina u Hrvatskoj! Ukupno 14 gradova i 1 općina, 3000 mladih i više od 350 volonterskih akcija, i sve to u samo 72 sata. Daruj svoje vrijeme beskompromisno i budi promjena! Ne čekaj, prijavi se već danas! Prijaviti se možeš samostalno ili u skupini do 5 članova – stoji u beskompromisnoj objavi organizatora.

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Aktualno

Još iz rubrike: