''Kuhinja sv. Hildegarde'' hit i kod čitatelja

''Kuhinja sv. Hildegarde'' hit i kod čitatelja

Prva naklada kuharice ''Kuhinja sv. Hildegarde za svaki dan'' u izdanju Laudata, koja je izdana prošle godine u ovo vrijeme, rasprodana je.

Autor
Laudato/V.C.V./F.P.
Fotograf
Laudato
Objavljeno:
 
06.12.2022 14:09

 

Autorica Karmela Vukov Colić i urednica izdanja Ksenija Abramović točno godinu dana nakon objave knjige prisjetile su se zajedničkog projekta. Knjiga s više od stotinu recepata književni je nastavak emisije ''Kuhinja sv. Hildegarde'' koja se prikazivala na obiteljskoj televiziji Laudato TV, a vodila ju je Karmela. Recepti za zdrava i ukusna jela po naputcima svete Hildegarde, svetice koja je već u srednjem vijeku znala mnoge stvari koje je u proteklih stotinjak godina otkrila suvremena znanost, zapisani su u knjizi. Ovi ekranizirani recepti imaju ukoričeno izdanje popularno i kod hrvatske čitalačke publike, a iz tiska izlazi i nova naklada kako bi kuharica mogla postati i ovogodišnjim božićnim darom.

https://webshop.laudato.hr/knjige/kuhinja-sv-hildegarde.html

 

hildegarda

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Aktualno

Još iz rubrike: