Laudato televizija signal odašilje iz novih prostora podno Sljemena

Laudato televizija signal odašilje iz novih prostora podno Sljemena

Uspješno je preseljen server Laudato TV-a iz Hondlove 2/8 na Gračansku cestu 208/2, gdje je nova adresa prve hrvatske obiteljske televizije s kršćanskim vrijednostima.

Autor
Laudato
Fotograf
Laudato
Objavljeno:
 
30.04.2021 12:27

Bogu hvala, Majci Mariji, sv. Josipu, sv. Ivanu Pavlu II. i sv. Maksimilijanu Kolbeu koji nas prate svojom prisutnošću i zagovorom od trenutka kada smo saznali da moramo napustiti prostore na zagrebačkim Ravnicama.

Hvala svim donatorima, od najmanjih do najvećih, bez kojih bi priprema novog studija i preseljenje bilo gotovo nemoguće.

Hvala svim radnicima na Gračanima i djelatnicima Laudato TV-a na strpljenju kojim su otrpjeli sve nepredvidivosti i marljivo sudjelovali u seljenju. Radovi s preseljenjem traju puna tri mjeseca. 

Usprkos izazovnosti cijelog postupka, zahvalni smo na prekrasnim novim prostorima koji će biti blagoslovljeni sredinom svibnja. Prostore će blagosloviti kardinal Josip Bozanić, nadbiskup zagrebački, uz prisutnost mons. Giorgia Lingue, apostolskog nuncija u Republici Hrvatskoj.

Fotogalerija

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Aktualno

Još iz rubrike: