Laudato TV sve gledaniji!

Laudato TV sve gledaniji!

Obiteljska televizija na prvi dan proljeća bila je najgledanija među nenacionalnim kanalima.

Autor
Laudato/V.C.V.
Fotograf
Laudato
Objavljeno:
 
22.03.2022 17:08

 

Obiteljska televizija Laudato TV zauzela je jučer prvu poziciju na popisu gledanosti nenacionalnih TV kanala u udarnom terminu. Prema rezultatima gledanosti agencije ''Nielsen Media'', u ukupnom poretku svih kanala u udarnom terminu jučer, 21. ožujka, Laudato TV na ukupnoj populaciji bio je šesti najgledaniji TV kanal u Hrvatskoj. S prosječnom gledanosti od 7.621 gledatelja između 18 i 23 sata, uvrstio se odmah iza vodećih televizija s nacionalnom koncesijom te na prvom mjestu ispred svih tzv. pay TV kanala. Najgledaniji programi dana na Laudato TV-u bili su vjerski programi, prijenos svete Mise koji je pratilo 31.809 gledatelja i krunica Božjeg milosrđa s 20.396 gledatelja, ali i popodnevni programi humoristična emisija ''Božanstvena komedija'' s 8.001 gledateljem i emisija strane produkcije ''Vijesti iz Svete Zemlje'' s njih 5.986.

Laudato TV je u full monitoringu TV gledanosti u sustavu ''Nielsen Media Research'' od rujna 2021. otkad bilježi porast gledanosti.

Ova obiteljska televizija šesti put organizira koncert podrške svom poslovanju pod nazivom ''Progledaj srcem'', koji sa svakim izdanjem okuplja sve više posjetitelja. I ovoga puta ''Progledaj srcem'' koncertni je događaj godine koji će se 4. lipnja održati na Stadionu 'Maksimir' pred 44.000 ljudi.  

 

Fotogalerija

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Aktualno