Nadbiskup Dražen Kutleša čestitao Vatrenima na osvojenoj bronci

Nadbiskup Dražen Kutleša čestitao Vatrenima na osvojenoj bronci

Čestitku je uputio izborniku Daliću i svim članovima Hrvatske nogometne reprezentacije.

Autor
Laudato
Fotograf
Goran Stanzl/Pixsell
Objavljeno:
 
18.12.2022 09:37

 

Predsjednik Hrvatske biskupske konferencije, nadbiskup splitsko-makarski Dražen Kutleša, uputio je čestitku izborniku i svim članovima Hrvatske nogometne reprezentacije povodom osvajanja brončane medalje na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Katru.

''Poštovani izborniče gospodine Zlatko Daliću,
cijenjeni hrvatski nogometni reprezentativci!

Čestitamo Vam na postignutom izvanrednom uspjehu osvajanju trećeg mjesta na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Katru! Ovom 'zlatnom' broncom upisali ste se u anale hrvatskoga športa, a još više u srca svakoga čovjeka koji cijeni športski duh zajedništva i fair playa.

Nakon povijesnog uspjeha na Svjetskom nogometnom prvenstvu 2018. godine ponovno ste na natjecanju u Katru obradovali sve navijače diljem domovine i svijeta, štoviše, sav hrvatski narod. Dali ste dragocjeni doprinos u promicanju temeljnih vrijednosti zajedništva, požrtvovnosti i hrabrosti. Pružili ste primjer i inspiraciju našim mladima kako se uspjeh postiže poštenim, poniznim i ustrajnim radom. Osobito nas raduje što ste se uvijek sjetili hrvatskih branitelja kojima i danas zahvaljujemo za žrtvu koju su podnijeli za samostalnu i slobodnu Hrvatsku. Pokazali ste da je njihova žrtva bila temelj i preduvjet da bi naša domovina u zajedništvu slobodnih naroda mogla iznjedriti ono najbolje što ima.

Primite srdačne pozdrave i izraze osobitog poštovanja uz molitvu da Gospodin blagoslovi Vaš rad i Vaše obitelji, napose u ovim danima iščekivanja svetkovine Božića kada slavimo rođenje našega Spasitelja Isusa Krista!''

 

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Aktualno

Još iz rubrike: