Novi natječaj Zaklade Marije Pomoćnice za učenike u potrebi

Novi natječaj Zaklade Marije Pomoćnice za učenike u potrebi

Zaklada Marije Pomoćnice dodijelit će četiri stipendije: za učenike osnovnih i srednjih škola u iznosu od 500,00 kn mjesečno (za 10 mjeseci). Prijave traju do 24. svibnja, a odluka o dodjeli stipendija bit će objavljena nakon isteka roka za prijavu, javljaju u srijedu 12. svibnja iz Zaklade Marije Pomoćnice.

Autor
Laudato/F.P.
Fotograf
Zaklada Marije Pomoćnice
Objavljeno:
 
12.05.2021 12:47

 

Podnositelj zahtjeva za stipendiju mora udovoljiti osnovnim kriterijima u skladu s Pravilnikom Zaklade Marije Pomoćnice.

Prijava za stipendiju treba sadržavati i priloženu sljedeću dokumentaciju:

– presliku osobne iskaznice učenika/studenta (obostrano)
– CV (Europass format)
– potvrdu ISPLATITELJA PRIHODA o ostvarenim prihodima od nesamostalne djelatnosti korisnika i svih članova kućanstva u prethodnoj kalendarskoj godini (plaća ostvarena kod poslodavca za rad u tuzemstvu ili inozemstvu, naknade ostvarene zbog njege i skrbi o djetetu, naknade za vrijeme privremene spriječenosti za rad, naknade zbog nezaposlenosti, naknade zbog profesionalne rehabilitacije (IP obrazac)
– potvrdu POREZNE UPRAVE o oporezivom dohotku (dohodak od samostalne djelatnosti, od imovine i imovinskih prava, od kapitala, od osiguranja i drugog dohotka)
– uspjeh u školi
– prijepis ocjena prethodne akademske godine
– potvrdu u kojoj se vidi da je učenik/ca u akademskoj godini 2021./2022. godini prvi put upisao godinu za koju se natječe
– potvrda da učenik nije ponavljao godinu tijekom studija (školovanja)
– motivacijski esej
– dvije preporuke
– prijavni obrazac (koji će biti na službenoj Facebook stranici Zaklade)
– izjavu o ne primanju druge stipendije.

Prijavu za Natječaj s potrebnom dokumentacijom treba dostaviti najkasnije do 24. svibnja putem pošte preporučeno na adresu sjedišta Zaklade:

ZAKLADA MARIJE POMOĆNICE
PRILAZ POMOĆNICE KRŠĆANA
21 000 SPLIT

S naznakom: 
“Natječaj za dodjelu stipendije
ZAKLADE MARIJE POMOĆNICE
u akademskoj godini 2021./2022.”

NE OTVARATI!

https://files.fm/u/r6w6ysab4

 

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Aktualno

Još iz rubrike: