O. Antonio Mario Čirko: ''Bog se sa mnom poslužio ovdje u Remetama i sada me šalje dalje''

O. Antonio Mario Čirko: ''Bog se sa mnom poslužio ovdje u Remetama i sada me šalje dalje''

Svoje djelovanje i službu remetski župnik i upravitelj Svetišta Majke Božje Remetske, otac Mario Antonio Čirko, nastavlja u dijecezanskoj župi na zagrebačkoj Malešnici. Službu župnika i upravitelja remetskog svetišta preuzima karmelićanin, o. Zlatko Pletikosić, OCD.

Autor
Laudato/M.B.
Objavljeno:
 
20.08.2023 12:45

''Bog se sa mnom poslužio koliko me je trebao ovdje u Remetama i sada me šalje dalje. Svoje djelovanje i službu nastavljam u novoj župi. To je poslanje nas pastira. Ostajemo dalje povezani kao jedna velika zajednica. Neka majčinski zagovor Gospe Remetske prati svakog od nas i čitavu župnu zajednicu. Njoj se povjeravamo, s dubokim pouzdanjem. Na kraju, zajedno s vama, mogu posvjedočiti: 'Velika nam djela učini Svesilni!' To što odlazim, ne znači da vas napuštam. I nikada ne zaboravite DA ĆE SVE BITI DOBRO!''' poručio je na kraju svete Mise u govoru u kojem je zahvalio župljanima.

Dragi naš oče Antonio, neka Vas Gospodin prati i blagoslivlja da, kamo god Vas pošalje, sijete Njegovu radost! Ostajemo i dalje povezani s Vama preko Laudato TV-a.
 

 

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Aktualno

Još iz rubrike: