Objavljena zbirka propovijedi i meditacija biskupa Marka Semrena

Objavljena zbirka propovijedi i meditacija biskupa Marka Semrena

Nakon što je objavljena zbirka propovijedi i meditacija za liturgijsku godinu A s naslovom 'Susret u riječi', biskup, fra Marko Semren, u nakladi Franjevačkog medijskog centra 'Svjetlo riječi' izdao je novu zbirku propovijedi i meditacija za liturgijsku godinu B.

Autor
Laudato/F.P.
Fotograf
IKA
Objavljeno:
 
13.05.2021 11:04

 

'Beskrajna blizina Božje Riječi' naslov je nove knjige koja ostaje otvorena onima koji ju žele čitati i iz nje crpsti snagu za život. Naviještati Radosnu vijest Isusa Krista i otkrivati lice milosrdnoga Boga u današnjem svijetu znači pokušati biblijsku poruku približiti ljudima današnjice. Ova knjiga želi biti od pomoći svima koji naviještaju Evanđelje, kao i onima kojima se to Evanđelje naviješta.

Knjiga je podijeljena na Uvod, Božićni ciklus liturgijske godine, Vazmeni ciklus, Vrijeme kroz godinu, te Gospodnje blagdane i svetkovine i slavlja Blažene Djevice Marije. Ovaj bogati rukovet misli i razmatranja zasigurno će obogatiti svakoga tko želi upoznati Boga kroz njegovu Riječ te ju širiti svijetom primjerom vlastitoga života.

 

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Aktualno

Još iz rubrike: