Odlaskom iz Singapura Papa zaključio 45. apostolsko putovanje

Odlaskom iz Singapura Papa zaključio 45. apostolsko putovanje

Papa Franjo ukrcao se na papinski zrakoplov u Singapuru kako bi se vratio u Rim te je time zaključio svoje 12-dnevno apostolsko putovanje u Aziju i Oceaniju. U Rim bi trebao stići oko 18:25 prema srednjoeuropskome vremenu, izvještava Vatican News.

Autor
IKA/Laudato/M.P.
Fotograf
Daniel Ibáñez
Objavljeno:
 
13.09.2024 13:20

 

Nakon 12 dana provedenih u četiri zemlje Oceanije i Azije, papa Franjo vraća se u Rim. Sveti se Otac u Singapuru ukrcao na papinski zrakoplov koji je poletio u 12:25 prema lokalnom vremenu.

Prije ulaska u zrakoplov mnogi su ga stanovnici Singapura pozdravili, neki su tražili selfie, a drugi su mu poklonili knjigu. Kao i obično, tijekom povratnoga leta odgovarat će na pitanja prisutnih novinara.

U brzojavu singapurskom predsjedniku Tharmanu Shanmugaratnamu Papa izražava duboku zahvalnost ''za srdačnu dobrodošlicu i velikodušno gostoprimstvo'' te jamči svoje molitve za mir, jedinstvo i dobrobit nacije.

Papino 45. apostolsko putovanje uključilo je posjet Indoneziji, Papui Novoj Gvineji, Istočnom Timoru i Singapuru.

 

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Aktualno

Još iz rubrike: