Održana konferencija za medije povodom završetka projekta ''Progledaj srcem online''

Održana konferencija za medije povodom završetka projekta ''Progledaj srcem online''

Na konferenciji predstavnika medija, sudionika projekta, voditelja edukacija i organizatora projekta, sudjelovali su: Luka Kotlar, voditelj projekta; Anabella Tomkić, koordinatorica projekta; pjevačica Ivana Husar Mlinac, voditeljica radionica; dr. sc. Denis Vasilj, voditeljica radionica i Ivana Gršić, polaznica radionica.

Autor
Laudato/F.P.
Fotograf
Laudato
Objavljeno:
 
16.05.2022 12:37

 

Tijekom osam mjeseci, za sudionike projekta, mlade do 25 godina iz svih dijelova Hrvatske, bile su organizirane online radionice, predavanja i koncerti svakog ponedjeljka. Kroz crtanje, slikanje, kiparstvo, glumu, improvizaciju, teoriju povijesti umjetnosti, pjevanje i sviranje, sudionici su prepoznavali i gradili svoje talente, kao i upoznavali nova znanja i vještine iz umjetnosti i kulture.

Cilj ovog projekta, koji je osmislila i razradila udruge “Ime dobrote”, jest pokazati kako se kroz umjetnost i kulturu može pridonositi društvu te djeci i mladima osvijestiti važnost razvoja svojih talenata. Tako je iza njih osam mjeseci edukacije, informiranja, virtualnog druženja i razmjene iskustva, mišljenja i ideja.

''Progledaj srcem online'' provodi se u sklopu operativnog projekta Europskog socijalnog fonda ''Umjetnost i kultura. Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.'', a održavao se od 2. lipnja 2021. do 2. lipnja 2022. Ukupan iznos projekta iznosi 455.336,00 kn, od čega je iznos EU potpore 387.035,60 kn. Bespovratna sredstva osigurana su iz Državnog proračuna Republike Hrvatske (15 %) i iz Europskog socijalnog fonda (85 %).
 

Fotogalerija

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Aktualno

Još iz rubrike: