Održana velika duhovna obnova u Göppingenu 

Održana velika duhovna obnova u Göppingenu 

Proteklog vikenda, u crkvi sv. Jakova u njemačkom gradu Göppingenu, održana je velika korizmena duhovna obnova koju su predvodili pater Ike Mandurić i Alan Hržica.

Autor
Laudato/M.B.
Objavljeno:
 
27.03.2023 12:55

Svojim duhovnim katehezama, nagovorima, klanjanjem i slavljenjem duhovno su okrijepili brojne Hrvate u dijaspori. 

Narod je pristizao sa svih strana Njemačke, Austrije i Švicarske. Neki su putovali i po četiri sata vožnje kako bi prisustvovali ovom događaju. Svjedočili su velikom broju ispovjedi koje su trajale satima te silnom broju ljudi koji su primili svetu pričest. Velika im je radost bila čuti osobna svjedočanstva o promjeni srdaca koja su se događala tih dana. 

Pjesma se orila prilikom slavljeničkog koncerta Alana Hržice i njegova benda. Pater Ike čitav je tjedan pripremao teren za duhovnu obnovu i radio pučke misije koje su sadržavale svakodnevnu sv. Misu, klanjanje te niz osobnih susreta i razgovora s ljudima. Nedjeljna Misa bila je dogovorena kao zajednička s narodom iz Njemačke. Pater Ike i Alan Hržica imali su prevoditelja, gospodina Jozu Bešlića, koji je prevodio propovijed i svjedočanstvo. Organizator duhovne obnove je bio fra Ivica Jurišić koji je zajedno sa svojim župljanima ugostio i nahranio gotovo sve ljude koji su došli i prisustvovali tih dana na duhovnom programu, a u subotu je bilo više od tisuću njih. 

 

Fotogalerija

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Aktualno

Još iz rubrike: