Pandemija pod povećalom!

Pandemija pod povećalom!

Emisija Izdvojeno uživo od 20:05 sati

Autor
Laudato
Fotograf
Laudato
Objavljeno:
 
23.11.2021 08:32

 

Laudato TV prvi put otvoreno analizira uzrok i posljedice pandemije koronavirusa. Što kaže znanost, a što Crkva? Zašto smo podijeljeni na cijepljene i necijepljene? Koje su zablude COVID-potvrda? Jesmo li izloženi pandemijskom marketingu ili živimo u zamci Zloga? Je li cijepljenje zaista čin ljubavi ili je vrijeme za promjenu gesla kampanje: 'Misli na druge i cijepi se'? Što se dogodilo s vjerničkom savjesti? Postoji li pravni temelj za otkaze necijepljenima? Je li opravdan strah od obveznog cijepljenja djece eksperimentalnim cjepivima?

O ovim i drugim pitanjima govore naši gosti: prof. dr. sc. Alemka Markotić, ravnateljica Klinike za infektivne bolesti 'Dr. Fran Mihaljević', Zagreb i članica Nacionalnog stožera za borbu protiv COVID-19; prof. dr. sc. mons. Vladimir Dugalić, tajnik Komisije 'Iustitia et pax' HBK-a, i mr. sc. vlč. Robert Šreter, teolog.

U emisiju će se uključiti i: dr. sc. mons. Želimir Puljić, predsjednik HBK-a i zadarski nadbiskup; prof. dr. sc. Aleksandra Korać Graovac s Katedre obiteljskog prava Pravnog fakulteta u Zagrebu te Krešimir Planinić, odvjetnik.

 

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Aktualno

Još iz rubrike: