Pomoć Hrvatskog Caritasa Turskoj i Siriji

Pomoć Hrvatskog Caritasa Turskoj i Siriji

Hrvatski Caritas započeo je proces otvaranja apela i donatorskog računa za prikupljanje pomoći za stradale u potresu u Turskoj i Siriji.

Autor
IKA/Laudato/G.O.
Fotograf
Hrvatski Caritas
Objavljeno:
 
07.02.2023 12:01

 

Hrvatski Caritas će zajedno s mrežom nad/biskupijskih Caritasa u Republici Hrvatskoj provoditi akciju skupljanja financijskih sredstava, koje će biti upućene stradalima u Turskoj i Siriji. Aktivnost Caritasove međunarodne mreže za pomoć stradalim stanovnicima Turske i Sirije vrši se u koordinaciji s Caritasom Internationalis i Caritasom Europa.

Caritas iskazuje blizinu i potporu građanima Turske i Sirije u ovim teškim životnim okolnostima. Svima onima koji su izgubili svoje drage izražavamo sućut i Bogu upućujemo molitve za njihov mir, a preživjelima i ozlijeđenima želimo snagu, izdržljivost i ozdravljenje. Uz vas smo, istaknuli su iz Hrvatskoga Caritasa.

Stradalima u Turskoj i Siriji moguće je pomoći i pozivom na donacijski telefon Hrvatskog Caritasa: 060 90 10 (0,83 eura po pozivu, PDV uključen).

CARITAS

 

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Aktualno

Još iz rubrike: