Predstavnici Požeške biskupije pobjednici državne 'Vjeronaučne olimpijade'

Predstavnici Požeške biskupije pobjednici državne 'Vjeronaučne olimpijade'

Požešku biskupiju na državnoj su razini natjecanja predstavljali pobjednici biskupijske 'Vjeronaučne olimpijade' održane u Požegi 2. ožujka 2020.

Autor
Laudato/D.R.
Fotograf
Požeška biskupija
Objavljeno:
 
29.10.2020 16:36

 

Državna 'Vjeronaučna olimpijada' zbog epidemioloških razloga nije mogla biti održana u redovitom predviđenom terminu, nego je u prilagođenim uvjetima održana 19. listopada 2020. godine u školama koje su se natjecale.

U kategoriji osnovnih škola to je bila ekipa vjeroučenika iz Osnovne škole Mate Lovraka u Novoj Gradiški: Mihael Božić, Edi Conjar, Ella Conjar i Domagoj Ivanišević s mentoricom vjeroučiteljicom Andrijanom Petrović, dok je u kategoriji srednjih škola Biskupiju predstavljala ekipa vjeroučenica iz Srednje škole Pakrac: Danijela Mladić, Irena Mladić, Mateja Mladić i Anamarija Pavičić s mentoricom vjeroučiteljicom Draganom Akšamović.

Nakon zbrojenih bodova svih natjecateljskih ekipa u kategoriji osnovnih škola ekipa vjeroučenika iz Osnovne škole Mate Lovraka u Novoj Gradiški osvojila je prvo mjesto, dok je ekipa vjeroučenica iz Srednje škole Pakrac zauzela četvrto mjesto na ljestvici ukupnog poretka, izvijestila je Požeška biskupija.

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Aktualno

Još iz rubrike: