Prijavite se na školu molitve ''Gorljivo Tebe tražim''

Prijavite se na školu molitve ''Gorljivo Tebe tražim''

''Cilj škole molitve je da nakon teoretske i praktične poduke molitva polaznicima više ne bude obveza, nego potreba.''

Autor
Laudato/J.B.
Fotograf
Dom molitve Slavonski Brod
Objavljeno:
 
07.06.2023 18:45

 

Dom molitve Slavonski Brod prvi put organizira školu molitve pod nazivom ''Gorljivo Tebe tražim''.

Kroz školu molitve obrađivat će se teme poput: zašto molimo, kako izgraditi osoban odnos s Bogom te kako doći do proboja u molitvi.
Škola će se održavati on-line (putem mrežne stranice Doma molitve Slavonski Brod), a sastojat će se od 10 susreta četvrtkom od 20 do 22 sata, počevši od četvrtka 8. 6. Svi susreti bit će dostupni za naknadno gledanje ako školu ne možete pratiti uživo četvrtkom.

''Cilj škole molitve je da nakon teoretske i praktične poduke molitva polaznicima više ne bude obveza, nego potreba. Želja organizacijskog tima je da uživate u Božjoj prisutnosti te da vaše molitve budu učinkovite i donose promjenu u vašim životima, obiteljima i životima ljudi oko vas'', poručuju organizatori.

Prijave za sudjelovanje su obvezne, a prijaviti se možete OVDJE. Nakon prijave dobiva se poveznica na e-adresu za praćenje škole zajedno sa svim potrebnim informacijama. Kotizacija za polaznike škole je dobrovoljna donacija radu Doma molitve.

 

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Hrvatska

Još iz rubrike: