''Progledaj srcem'' – ne propustite snimku koncerta 2. listopada u 20 sati na Laudato TV-u

''Progledaj srcem'' – ne propustite snimku koncerta 2. listopada u 20 sati na Laudato TV-u

Proživite još jednom ovaj povijesni događaj: pozovite sve koji su htjeli biti s nama na stadionu, a nisu mogli i pogledajte kako je izgledalo najveće duhovsko bdjenje u Europi.

Autor
Laudato/V.C.V.
Fotograf
Laudato
Objavljeno:
 
30.09.2022 12:43

 

Koncert ''Progledaj srcem'' koji je 4. lipnja 2022. održan na Maksimiru, ispisao je povijest. Zagrebački stadion ispunilo je više od 50 000 ljudi i ''Progledaj srcem'' upisan je kao jedan od najvećih društvenih događaja u Hrvatskoj 2022. godine. Duhovno-glazbeni spektakl na pozornici ugostio je 16 izvođača i ukupno 100 glazbenika. Nastupila su najveća imena suvremene duhovne glazbe: Alan Hržica, ''Amorose'', ''Božja pobjeda'', ''Božja slava bend'', ''Emanuel'', fra Ivan Matić, fra Marin Karačić, sestre Husar, Palić i Halužan, Rafael Dropulić Rafo, Toni Cetinski, Vanessa Mioč, zbor ''Mihovil'' te klapa ''Sveti Juraj'' HRM-a i Doris Dragović.  Vatromet tijekom nastupa ''Amorosa'' s pjesmom ''Blagoslov'', pjesma 50 000 okupljenih i molitva Očenaša, nagovor p. Borisa Jozića i nastup Doris Dragović, samo su neki od nezaboravnih trenutaka koji se mogu doživjeti i ponovno proživjeti u trosatnoj snimci koju s nestrpljenjem očekujemo 2. listopada na Laudato TV-u.

KONCERT

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Aktualno

Još iz rubrike: