Prvog vikenda prikazivanja ''Zvuk slobode'' na prvom mjestu hrvatskog 'box officea'

Prvog vikenda prikazivanja ''Zvuk slobode'' na prvom mjestu hrvatskog 'box officea'

Film hrabro progovara o jednom od najsramnijih oblika kriminala današnjice.

Fotograf
Angel Studios
Objavljeno:
 
04.09.2023 15:49

 

Jedan film ovog vikenda potpuno je uzdrmao domaći box office. Riječ je o nezavisnom filmu Zvuk slobode distribuciji Blitz filma koji je već nakon prvog dana prikazivanja u domaćim kinima zavladao box officeom. Nakon prvog vikenda u hrvatskim kinima pogledalo ga je 10 853 gledatelja, što je bilo i više nego dovoljno za uvjerljivo  mjesto na domaćim kinoblagajnama.

Zvuk slobode daleko je iza sebe ostavio i premijerno otvaranje posljednjeg dijela akcijskog serijala Pravednik 3 (The Equalizer 3), s Denzelom Washingtonom u glavnoj ulozi. Sama priča temeljena je na istinitom događaju čiji scenarij i režiju potpisuje Alejandro MonteverdeZvuk slobode, čija je pretpremijera održana u organizaciji Laudato TV-a, ostavio je snažan dojam na domaću publiku koja na društvenim mrežama dijeli doživljaje nakon filma i poziva pratitelje da ga svakako idu pogledati:

  • Pogledala i preporučujem svima mada je tematika teška i potresna, ali potrebna za shvaćanje današnjeg svijeta.
  • Pogledala i preporučujem!
  • Jako dobar film s teškom i mučnom radnjom, gdje su glumci odradili vrhunski posao, bez iznimke.
  • Svakako pogledati.
  • Prekrasan film, teška tema i snažna poruka. Obavezno pogledati!

Ovaj rezultat potvrđuje da je Zvuk slobode izuzetno moćan i važan film o kojemu se razmišlja dugo nakon gledanja. To je njegova najveća vrijednost. Film otvara bitne teme svijeta u kojem živimo jer je danas više ljudi u nekom obliku ropstva nego kada je ono bilo legalno. Glavne su uloge povjerene Jimu Caviezelu, publici najpoznatiji po ulozi u filmu Pasija, Miri Sorvino i Billieju Campu.

zvuk slobode

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Aktualno

Još iz rubrike: