Rasprodana Arena za ''Progledaj srcem! Neka vatra siđe!''

Rasprodana Arena za ''Progledaj srcem! Neka vatra siđe!''

Malo više od mjesec dana prije datuma događaja rasprodane su ulaznice za veliki molitveni dan ''Progledaj srcem! Neka vatra siđe!''

Autor
Laudato/V.C.V.
Fotograf
Laudato
Objavljeno:
 
29.04.2023 09:02

 

Nakon šest koncerata, među kojima je i povijesni spektakl na Maksimiru, Laudato TV prvi put organizira cjelodnevni duhovni program. Iako se ne radi o koncertu, Arena Zagreb 27. svibnja bit će ispunjena do kraja, sa 17 000 posjetitelja. Veliki molitveni dan činit će nagovori duhovnika upotpunjeni molitvom i glazbenom pratnjom, prilikom za ispovijed, gostovanjem glumca Jima Caviezela, koji javno svjedoči svoju vjeru, i slavljenjem za kraj. Sličnog duhovnog susreta za ovako veliki broj sudionika, izuzev posjeta papa, u Hrvatskoj nije bilo još od duhovnih obnova pokojnog fra Zvjezdana Linića.

''Izuzetno smo zadovoljni. Znali smo da će Arena biti ispunjena do posljednjeg mjesta, ali kako većina nas ima običaj odgađati sve do u zadnji čas, nismo očekivali da ćemo u ovako ranoj fazi rasprodati dvoranu. Hvala svima koji su kupili ulaznice i tako pomogli organizaciji ovako velikog događaja. Uvjereni smo da će biti predivno, da će ponovno pobijediti zajedništvo i da će se ljudi duhovno nahraniti. Plodovi s 'Progledaj srcem' šire se putem posjetitelja dalje, na njihove bližnje, ali i našu zajednicu u cjelini. Zato smo osigurali već i datum za 'Progledaj srcem' 2024. godine.'' izjavila je Ksenija Abramović, izvršna producentica projekta i direktorica Laudato TV-a.

Važno je, onima koji dolaze 27. 5. u Arenu, istaknuti kako je riječ o cjelodnevnom i cjelovitom, vezanom, duhovnom programu, zato je potrebno doći na početak programa u 14 sati. Završetak je predviđen u 22:30. S obzirom na to da dolaze brojne obitelji, organiziran je paralelno i program za djecu, igraonica koja uključuje projekciju premijere 4. sezone crtane serije ''Superknjiga'', animiranje i druženje s junakom iz crtića Gizmom. Za igraonicu su potrebne prethodne prijave na adresu e- pošte: kontakt@laudato.hr.  

Velika pozornica smještena je u sredini dvorane kako bi cijela Arena imala vidljivost, a svi će putem velikih LED ekrana moći vidjeti i kadrove sudionika izbliza. Voditelj programa i ovoga je puta višestruko talentirani Marin Periš.

 

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Aktualno

Još iz rubrike: