Raspored svetih Misa na svetkovinu Velike Gospe u programu Laudato TV-a

Raspored svetih Misa na svetkovinu Velike Gospe u programu Laudato TV-a

Svete Misa iz svetišta Majke Božje Remetske u Zagrebu bit će u 6:00 sati, a ne kao uobičajeno u 7:00 sati. 

Autor
Laudato/D.T.
Fotograf
Laudato
Objavljeno:
 
15.08.2020 07:00

 

Na najveći marijanski blagdan, svetkovinu Uznesenja Blažene Djevice Marije na nebo, odnosno Veliku Gospu, u programu Laudato TV-a pratite izravne prijenose sv. Misa. 

U 6 sati izravno prenosimo svetu Misu iz svetišta Majke Božje Remetske u Zagrebu.

U 11 sati na rasporedu je prijenos svete Mise iz marijanskog svetišta u Molvama. Naime, ove godine slavi se 550. obljetnica od nastanka čudotvornog kipa Majke Božje Molvarske. Dugi niz godina vjernici župa i hodočasnici podravskog kraja hodočastili su u ovo Marijino svetište u Molvama. Crkva Uznesenja Blažene Djevice Marije, kao Marijino svetište u srcu Podravine, mjesto je zahvale i okupljanja vjernika hodočasnika. Drveni kip, koji predstavlja Marijin lik, ostao je sačuvan više od pet stoljeća, unatoč svim povijesnim i vremenskim prilikama i neprilikama. Pratite središnju proslavu iz ovog svetišta na Veliku Gospu uz prijenos euharistijskog slavlja koje predslavi mons. Bože Radoš, varaždinski biskup. Nakon Mise bit će svečani blagoslov temelja Duhovno-pastoralnog centra »Oaza Bezgrješne«, kipa Bezgrješne.

U večernjim satima, točnije od 18 sati, pratite prijenos molitve krunice i svete Mise iz Međugorja. 

Budite s nama i zajedno proslavimo ovaj veliki kršćanski blagdan. 
 

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Aktualno

Još iz rubrike: