Što donosi nova Petersonova knjiga?

Što donosi nova Petersonova knjiga?

Gledamo se uživo iz mostarskog studija, u suradnji s RTV-om Herceg-Bosne, u 20 sati!

Autor
Laudato/D.R.
Fotograf
Laudato
Objavljeno:
 
03.03.2021 14:58

 

U večerašnjoj emisiji 'Izdvojeno' stiže nam, još 'vruća', najnovija knjiga Jordana Petersona: 'Izvan reda – još 12 pravila za život', koja je jučer imala svjetsku i hrvatsku premijeru, pa glavnom uredniku Verbuma iz Splita, Petru Balti, nije bilo teško 'potegnuti' iz Splita do Mostara, kako bi zajedno s isusovcem, p. Petrom Nodilom, predstavio knjigu, koja će, zacijelo, biti uspješnica poput prijašnje, koja je prodana u pet milijuna primjeraka.

Trebaju li katolici čitati Petersona? Što on radi na Laudato televiziji, odnosno zašto ga je tiskao katolički nakladnik? Kakva su to pravila za život? Je li moguće da pravila propisuje netko tko je, poput Petersona, psihički 'krahirao'? Sve su to pitanja koja se otvaraju s ovom novom knjigom, a na koja večeras odgovaraju naši večerašnji gosti. Naravno, s nama su i ove srijede don Davor Topić, s izvještajem s Velike devetnice sv. Josipu iz svoje zeničke župe, te naš redoviti duhovni komentator srijedom, fra Jozo Zovko.

Gledamo se uživo iz mostarskog studija, u suradnji s RTV-om Herceg-Bosne, u 20 sati!

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Aktualno

Još iz rubrike: