Subotica: Promotivni video o Biskupijskom svetištu Gospe od Suza na Bunariću

Subotica: Promotivni video o Biskupijskom svetištu Gospe od Suza na Bunariću

Župa Marija Majka Crkve u Subotici odnedavno je otvorila 'Facebook' stranicu Biskupijskog svetišta Gospe od Suza na Bunariću pokraj Subotice. Ujedno je napravljen kratak promotivni video o svetištu u zimskom periodu.

Autor
Hina/IKA/Laudato/F.P.
Fotograf
IKA
Objavljeno:
 
22.02.2022 17:49

 

U pismu uz promotivni video svetišta najavljuje se skori početak hodočasničke godine.

''Uskoro počinje hodočasnička godina na Biskupijskom svetištu Gospe od Suza na Bunariću. Nama, vjernicima Bunarić je mjesto mira i molitve, mjesto susreta neba i zemlje. Neki od nas se od malih nogu osjećaju kao kod kuće na toj divnoj livadi. Djetinjstvo nas podsjeća na staru kapelicu, na bicikle, kojima smo iz Šandora veselo išli Gospi.

Gospi od suza.

Otad smo odrasli, bolje razumijemo težinu suza, a i dublje osjećamo njihovo značenje. Gospa od suza je i zimi i ljeti, i na jesen i u zimu, u našim životima. Uz nas. A naš Bunarić je uvijek otvoren i kad su svete mise, a i onda kad ondje nema nikoga.

Zima na Bunariću je puna života i nade. Od srca se zahvaljujem ekipi Dinovizije iz Subotice, što je svojim filmom uhvatila trenutke, sunčeve zrake, sjenke, tišinu Bunarića.

Bunarić je mjesto, koje moramo pokazati svima, koji posjete naš grad, Evangelizacija ima raznih oblika. Pokazati naša sveta mjesta, našu Gospu, našeg Boga… Samo smo to željeli. Iskreno, od srca se nadam, da smo u tome uspjeli'', navodi se u pismu.

 

Fotogalerija

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Aktualno

Još iz rubrike: