Susret ravnatelja Caritasa Đakovačko-osječke nadbiskupije i Caritasa Srbije

Susret ravnatelja Caritasa Đakovačko-osječke nadbiskupije i Caritasa Srbije

Na susretu je prije svega bilo riječi o predstavljanju rada obaju Caritasa te aktualnim projektima, izazovima i mogućnostima suradnje.

Autor
Laudato/D.R.
Fotograf
Đakovačko-osječka nadbiskupija
Objavljeno:
 
09.04.2021 19:34

 

U prostorima Nadbiskupskog doma u Đakovu, u petak 9. travnja 2021. održan je susret ravnatelja Caritasa Đakovačko-osječke nadbiskupije, preč. dr. sc. Drage Tukare i ravnatelja Caritasa Srbije, vlč. mr. Ivice Damjanovića.

Na susretu je prije svega bilo riječi o predstavljanju rada obaju Caritasa te aktualnim projektima, izazovima i mogućnostima suradnje. Ova dva Caritasa tijekom proteklih godina već su ostvarili partnerstvo u nekoliko zajedničkih projekata, aktivnosti i inicijativa. Prilikom susreta predstavljen je i novi promotivni materijal Caritasa Srbije pod geslom 'Ljubav'.

Kao zaključak, ponovljena je odluka i o budućoj prisnoj suradnji Caritasa Đakovačko-osječke nadbiskupije i Caritasa Srbije, kroz obostrano inicirane aktivnosti i projekte, izvijestila je Đakovačko-osječka nadbiskupija.

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Aktualno

Još iz rubrike: