Večeras u 'Izdvojenom': Svetište Srca Isusova u Paray-le-Monialu

Večeras u 'Izdvojenom': Svetište Srca Isusova u Paray-le-Monialu

Na svetkovinu Presvetog Srca Isusova donosimo svjedočanstva hodočasnika iz Hrvatske i Slovenije; predstavljamo svetište Srca Isusova u Paray-le-Monialu.

Autor
Laudato/F.P.
Fotograf
Nikola Uroić
Objavljeno:
 
11.06.2021 10:30

 

Na svetkovinu Presvetog Srca Isusova donosimo svjedočanstva hodočasnika iz Hrvatske i Slovenije; predstavljamo svetište Srca Isusova u Paray-le-Monialu. To je svetište u francuskoj Burgundiji biskup biskupije Autun-Chalon-Mâcon godine 1985. povjerio zajednici 'Emanuel' koja svake godine, posebno ljeti, organizira međunarodna okupljanja 'Emmanuel International Sessions' za obitelji, samce, mlade, bolesne… te svakom hodočasniku pruža prigodu da osobno otkrije i osjeti neizmjernu Božju ljubav i Njegovo Srce koje je Isus u 17. stoljeću otkrio svojoj pouzdanici, redovnici Reda Pohoda Marijina, svetoj Margareti Mariji Alacoque.

Naši su gosti hodočasnici u svetište Srca Isusova u Paray-le-Monialu: vlč. Ciril Čuš, Željko Krnjak, Nada Pezo i Marta Petrak.

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Aktualno