Volim zeleno – nova emisija u programu Hrvatskog katoličkog radija

Volim zeleno – nova emisija u programu Hrvatskog katoličkog radija

Poseban naglasak u emisiji bit će na prednostima uzgajanja vlastitog vrta i kupovanja proizvoda hrvatskih poljoprivrednih proizvođača.

Autor
Laudato/D.T.
Fotograf
hkr.hkm.hr
Objavljeno:
 
26.02.2021 12:50

 

Hrvatski katolički radio (HKR)  u četvrtak, 4. ožujka, počinje s emitiranjem emisije 'Volim zeleno', u kojoj će se na stručan i edukativan način govoriti o važnosti aktivnog provođenja vremena u prirodi, raznovrsnoj i zdravoj prehrani, prednostima bavljenja poljoprivredom, ekološkim akcijama, očuvanju okoliša i energetski obnovljivim izvorima energije, promociji mentalnog zdravlja i prevenciji bolesti. 

Poseban naglasak u emisiji bit će na prednostima uzgajanja vlastitog vrta i kupovanja proizvoda hrvatskih poljoprivrednih proizvođača. Sugovornici u emisiji bit će stručnjaci iz raznih područja, koji će slušatelje educirati o prednostima zdrave prehrane, očuvanju mentalnog zdravlja i važnosti boravka u prirodi i bavljenja tjelovježbom. Od osoba koje se same bave uzgojem povrća i voća moći će se poslušati savjeti kako se uspješno baviti proizvodnjom hrane za vlastite potrebe.

Emisiju će voditi i uređivati novinarka Hrvatskog katoličkog radija, dr. sc. Marija Pandžić, a realizacija emisije bit će sufinancirana sredstvima Agencije za elektroničke medije iz Fonda za poticanje pluralizma i raznovrsnosti elektroničkih medija. 

– Od četvrtka nas očekuje jedna sadržajna i zanimljiva emisija 'Volim zeleno', kojom ćemo poticati slušatelje HKR-a na zdraviji život pun aktivnosti, novih spoznaja, raznovrsne prehrane i vedrih misli. Kao tim, iz različitih perspektiva, imamo priliku zajedno mijenjati život nabolje – poručuje urednica emisije 'Volim zeleno', dr. sc. Marija Pandžić.

Emisija 'Volim zeleno' emitirat će se četvrtkom u 14:15 na valovima HKR-a, a prva je na rasporedu u četvrtak 4. ožujka.

 

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Aktualno

Još iz rubrike: