''Vrijeme s Tobom'' – Novi live album fra Marina Karačića u izdanju Laudata

''Vrijeme s Tobom'' – Novi live album fra Marina Karačića u izdanju Laudata

Ovo je album uz kojeg ćete htjeti još više provoditi vrijeme s Gospodinom.
 

Autor
Laudato/M.B.
Fotograf
Laudato
Objavljeno:
 
02.01.2024 12:30

Izdan je novi live acoustic album pod nazivom ''Vrijeme s Tobom'' fra Marina Karačića. 

Jedna lijepa i ugodna "svirka" koju smo odlučili malo ušminkati i izbaciti kao LIVE acoustic album. Bio je to koncert u Zagrebu u studiju Laudato televizije, a zvao se ''Progledaj srcem online''. Naslov albuma je ''Vrijeme s Tobom'', jer su sve pjesme i nastale u vremenu provedenom s Njim i želim svima vama što više vremena provedenog s Njim. Moram priznati da je taj 'koncert' bio stresan, jer bilo je to dva sata govora, nagovora, propovijedi i pjevanja, ali evo izrodilo se iz toga nešto lijepo. Nadam se da će vam slušanje biti na duhovnu korist. Hvala Luki Kotlaru, koji je pokretač i idejni začetnik svega i velika hvala mojim prijateljima, odličnim glazbenicima koji su bili vrhunski bend tu večer – podijelio je s nama fra Marin, nakon što je još jedan album vani.

A bend čine: Pava Ravenšćak na klavijaturama, Đuro Ravenšćak na gitari, Lovro Knežević na bas-gitari, Domagoj Čondrić na bubnjevima, violu svira Kristina Džeko, a usnu harmoniku Luka Tripalo.

Album je izdao Laudato music. Objavljen je u digitalnoj verziji i može se pronaći na svim digitalnim streaming platformama.  Album ''Vrijeme s Tobom'' uskoro će biti i u prodaji i u fizičkom izdanju.

 

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Aktualno

Još iz rubrike: