YouTube kanal Laudato televizije ima više od 100 000 pretplatnika!

YouTube kanal Laudato televizije ima više od 100 000 pretplatnika!

Uoči koncerta ''Progledaj srcem 2022.'' Laudato televizija dobila je obavijest i plaketu od YouTubea kojom potvrđuje da imamo više od 100 000 pretplatnika koji vjerno prate i dijele sadržaj na on-line platformama.  

Autor
Laudato/F.P.
Fotograf
Laudato
Objavljeno:
 
03.07.2022 17:49

 

– YouTube kanal u službi je televizije i uvijek prati sadržaj koji se prenosi na našoj televiziji. Mnogo gledatelja želi određenu emisiju pogledati kasnije i podijeliti ju sa svojim bližnjima i poznanicima. On nije sam sebi svrha, nego je u službi ljudi. On mora svakodnevno evangelizirati i biti tu na veću slavu Božju. TrenutAČno imamo sveukupno više od 46 613 362 pregleda na našem kanalu. Svi ti pregledi rezultat su dugogodišnjeg rada Laudato televizije - kazao je Filip Panza, mrežni novinar. 

Uz YouTube kanal, Laudato ima i svoj Vimeo profil koji služi za emisije koje su otvorene za Klub prijatelja Laudato televizije. Od društvenih mreža tu su Facebook stranica, Instagram stranica, Twitter i nedavno otvoreni profil na TikToku

– Sve te platforme služe nam kao sredstvo evangelizacije. Crkva zna da je pozvana naviještati Radosnu vijest počinjući od periferija. Današnje periferije nemaju isto značenje kao i prije. Suvremeno doba donijelo je novi način naviještanja Božje riječi. Tako smo i mi pozvani ispuniti te platforme sadržajem koji će oplemeniti ljude i koji će prepoznati sliku Božju u sadržajima kojima im kroz te platforme nudimo. 

 

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Aktualno