Završnica priprema za rasprodani veliki molitveni dan u Areni Zagreb

Završnica priprema za rasprodani veliki molitveni dan u Areni Zagreb

Nakon šest uspješnih koncerata, ovo je prvi cjelodnevni duhovni program u organizaciji Laudato TV-a.

Autor
Laudato/V.C.V.
Fotograf
Filip Panza
Objavljeno:
 
23.05.2023 18:55

 

Još je samo pet dana do velikog molitvenog dana ''Progledaj srcem! Neka vatra siđe'' koji se održava 27. svibnja u Areni Zagreb.

Nakon šest uspješnih koncerata, ovo je prvi cjelodnevni duhovni program u organizaciji Laudato TV-a. Dvorana sa 17 000 sjedećih mjesta već je više od mjesec dana prije početka događaja bila rasprodana. Ovaj duhovni susret obuhvaća molitvu, nagovore duhovnika, gostovanje američkog glumca Jima Caviezela i slavljenje. Paralelno je organizirana i igraonica za djecu s premijernom projekcijom svjetski poznate crtane serije ''Superknjiga''.

Neizostavni dio programa, koji počinje u 14 sati i završava u 22:30, jest i glazba. U velikom studiju Laudato TV-a u zagrebačkim Gračanima danas započinju glazbene probe izvođača suvremene duhovne glazbe. Svećenike će u Areni pratiti Matej Galić, Amorose, Božja slava band i Emanuel, a svirat će i pjevati slaveći Boga u subotu s tisućama vjernika iz cijele zemlje i inozemstva.

PROBA_2

 

Fotogalerija

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Aktualno

Još iz rubrike: