“Zvuk slobode” već prvog dana postao najgledaniji film u Hrvatskoj

“Zvuk slobode” već prvog dana postao najgledaniji film u Hrvatskoj

Film snimljen prema istinitoj priči ovog ljeta uzdrmao je američki box office, a sada se sličan scenarij događa i na domaćim kinoblagajnama

Autor
Laudato / J.J.
Fotograf
Laudato
Objavljeno:
 
09.09.2023 15:00

Film "Zvuk slobode" u hrvatska kina stigao je jučer u distribuciji Blitz filma i već je nakon prvog dana prikazivanja u domaćim kinima zavladao box officeom. Zahvaliti to može brojnoj publici koja je jedva dočekala pogledati ovaj film u kinima, a prepoznala je to i Laudato televizija koja je upriličila pretpremijernu projekciju za članove svoga Kluba prijatelja. Samo je u jednom danu film pogledalo gotovo 3000 gledatelja, te je time daleko zasjenio sve ostale visokobudžetne holivudske naslove koji se trenutačno prikazuju u domaćim kinima.

"Zvuk slobode", potresna priča temeljena na istinitom događaju, čiji scenarij i režiju potpisuje Alejandro Monteverde, dok su glavne uloge povjerene Jimu Caviezelu, Miri Sorvino i Billu Campu, nametnula se kao ravnopravan takmac velikim holivudskim blockbusterima, a upravo se takav scenarij ponavlja i kod nas. U filmu "Zvuk slobode" federalni agent spašava dječaka od trgovaca ljudima, ali njegova sestra ostaje zarobljena. On se upušta u opasnu misiju riskirajući svoj život kako bi je oslobodio od sudbine gore od smrti.

Jedan od većih globalnih problema koji utječe na život i krši temeljna ljudska prava, integritet i zdravlje milijuna ljudi diljem svijeta, upravo je trgovanje ljudima. Prema podatcima Ujedinjenih naroda, djeca čine gotovo trećinu žrtava trgovine ljudima širom svijeta. "Zvuk slobode" ima misiju: potaknuti pokret za okončanje trgovine djecom kako bi zaustavio ovu pošast jednom zauvijek. Film se može u idućih mjesec dana pogledati u Cinestaru i ostalim kinima diljem Hrvatske.

Fotogalerija

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Aktualno

Još iz rubrike: