Amorose najavljuju svoj novi album ''Dobrotom Božjom''

Amorose najavljuju svoj novi album ''Dobrotom Božjom''

Samo godinu dana nakon izlaska ''Gdje god zoveš'', Amorose najavljuju svoj novi ‘acoustic’ album.

Autor
Laudato/F.P.
Fotograf
Josip Ninković
Objavljeno:
 
17.02.2024 19:00

 

''Dobrota Božja'' – nova pjesma za koju je prijevod napravila Romana Bilaver, još prije pet godina za ovaj band, od danas je dostupna na YouTube kanalu Nove Eve. Izvođena na mnogim susretima i slavljenjima, Iva, Martina I Mateja osjetile su potrebu i nadahnuće da snime i studijsku verziju pjesme.

''Uvjerile smo se nebrojeno puta u Njegovu dobrotu i što je On sve učinio za nas. Ove pjesme su ujedno i zahvala za Njegova čudesa i milosrđe koje svakoga dana želimo iznova svjedočiti, ne samo u našim životima već i u bandu koji uz Njega raste iz dana u dan kako bi mogao navijestiti Radosnu vijest gdje god nas On pozove. Jako volimo slaviti uz ovu pjesmu i nadamo se da će ljude podsjetiti na to koliko je Bog dobar'', poručuju iz sastava.

Audioprodukciju ponovno potpisuje Ivan Škunca, dok je za spot i videoprodukciju zaslužan Josip Ninković. Mogli smo primijetiti kako sastav sve svoje akustične verzije pjesama snima u Sound Station studiju gdje već sada možemo naslutiti koje pjesme možemo očekivati na albumu.

dobrota božja

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Glazba

Još iz rubrike: